15 de junio de 2011

Los indignados zarandean a un diputado ciego e intentan quitarle su perro guía

Llop, de CiU, asegura que ha sufrido empujones, insultos, le han intentado robar la perra e incluso ha recibido amenazas de muerte.
Ara ja s'ha pasat molt. Ni tan sols el fet de pertanyer a un partit politic o un altre justifica aquesta accón per part d'aquells que diuen defensar la veritable democracia. Si aquest son el que han d'arreglar el pais, "apaga y vamonos", o millor, que marxin ells.

2 comentarios:

Carme. dijo...

Des del principi de les manifestacions, he cregut que aquesta forma de protestar o reivindicar no era la correcta. Veient les últimes imatges ofertes pels mitjans de comunicació, més que una acampada de protesta era un abocador d'escombraries.

Vergonyosa la situació que es vivia en aquests llocs, crec que es van unir persones indesitjades que el que han fet, repeteixo, és donar una imatge deplorable.

Lamentable l'última actuació d'aquest grup de persones que han perdut el nord, demanen justícia, demanen canvis, demanen que se'ls respectin, però, ells han respectat a la resta de la ciutadania?

Molt malament per part d'aquest grup de manifestants que no han sabut dirigir amb encert el que pretenien aconseguir, se'ls ha escapat de les mans aquest tema i ara és un caos.

Carme. dijo...

"La indignación es el inicio de la acción política, pero si no se articula y organiza hasta ser capaz de conseguir un cambio, degenera en inoperancia o se degrada hasta la violencia."

Michel Wieviorka.

Sociólogo, Escuela de Altos Estudios en Ciencias Sociales de París.