22 de febrero de 2011

i no et queixis, que tens puesto de sobres per pasar

No se de que et queixes, pots pasar perfectament amb la teva cadira de rodes o el teu cotxet, i si no, pots canviar de vorera...a no, que aixó es la Avinguda dels Incivics i també esta plena de cotxes de incivics com jo. Be, doncs jo no penso treure el cotxe, no veus que així molesto als que van a peu i als que pujen i baixen d'aquest carrer...soc Guay.

3 comentarios:

UN IMBECIL dijo...

Pero de que os quejais DISCAPACITADOS teneis reservas de parcamiento para vosotros, asientos reservados en la renfe , os descuentan mas iva que a otros en la compra de vehiculos , si todo son ventajas , pues si haceis cola desde la silla de ruedas la haceis sentados mientras los demas nos cansamos, en fin y ¿ ENCIMA QUEREIS PASAR POR LAS ACERAS PARA QUE NO OS ATROPELLEN ?? eso ya se esta pasando de la raya , y digo yo ¿ES QUE ACASO LOS QUE PODEMOS ANDAR Y NO TENEMOS DISCAPACIDAD NO PODEMOS DISPONER DE UN ESPACIO PÚBLICO COMO LAS ACERAS? ¿ ES AQUE ACASO , VOSOTROS LOS DISCAPACITADOS , LO QUEREIS TODO PARA VOSOTROS? SI VOSOTROS TENEIS RESERVAS DE APARCAMIENTO NOSOTROS TENEMOS LAS ACERAS Y NO OS QUEJEIS O OS OCUPAREMOS TAMBIEN VUESTRAS RESERVAS , HOMBRE TANTO QUEJARSE , SI LO TENEIS TODO

Carme. dijo...

Amb tot el respecte dic: AQUESTA PERSONA QUE HA FET AQUEST COMENTARI NO TÉ NI IDEA DEL QUE ÉS ANAR EN CADIRA DE RODES !!!!
MALEÏDA LA GRÀCIA QUE A MI EM FA VEURE A UNA PERSONA EN AQUESTA SITUACIÓ !!

Amb tot respecte, li demano a aquesta persona que es lligui les cames com si no les tingués, se segui en una cadira de rodes i intenti desplaçar-se com qualsevol altra persona que va dempeus... AQUÍ ET VULL VEURE !!!!

VERGONYA !!! HAURIA DE DONAR-LI HAVER FET SEMBLANT COMENTARI !!

LI CANVIO TOTS ELS "PRIVILEGIS" QUE TENIM SEGONS ELL, PER ANAR DEMPEUS !!!

I REPETEIXO: MALEÏDA LA GRÀCIA DE TENIR UNA DISCAPACITAT, SIGNAVA PER CANVIAR LA MEVA VIDA PER LA SEVA.

Atentament.

Vicente. dijo...

Carme, tot i que ho veig com un comentari ironic (i espero no equivocarme) no crec que valgui la pena entrar a discutir. El que aparca així es perfectament conscient de que molesta, i l'importa molt poc per no dir res els altres, basicamet sobrem.
I si no es una ironia, el seu nom ja t'ho diu tot.