4 de mayo de 2009

Nou Bus


El Masnou estrena un vehicle amb més places, més còmode i accesible
A partir del 23 d'abril, el transport públic urbà del Masnou estrena un nou vehicle per realitzar el recorregut habitual que uneix els diferents punts de la vila. Amb un total de 37 places (23 per a persones assegudes, 13 dempeus i una amb mobilitat reduïda), 7 en total més que el vehicle anterior, i adaptat a les necessitats de les persones amb mobilitat reduïda, proporcionarà més comoditat als usuaris i usuàries. També millora l´accessibilitat gràcies al funcionament automàtic de la rampa d´accés per a persones amb discapacitats.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

FELICITATS !!
Felicitar a tots aquells que han fet possible que El Masnou tingui un autobús amb el qual puguis desplaçar-te d'un lloc a un altre sense cap dificultat.
El Mas9.

Anónimo dijo...

Hola amics, he viatjat tot el trajecte de l'autobús i he quedat molt satisfet del mateix.
Destacar la seva amplitud i la seva plataforma d'accés, adaptable a qualsevol superfície quan es desplega, mantenint sempre el mateix desnivell d'accés a l'interior de l'autobús.
També remarcar la professionalitat i el bon fer dels conductors.
Antonio Romero.

Anónimo dijo...

Amics, jo també em sento feliç perquè l'ajuntament del Masnou cada vegada més se sensibilitza amb les persones grans, les persones que porten un cotxet de nen o de la compra i sobretot amb les persones que tenim una discapacitat física temporal o permanent. Per tant felicito al nostre alcalde i tots els representants de les regidories i com no a aquesta associació, ADDFEM, que està sempre lluitant i a la guaita de les necessitats dels que tenim més dificultat per a desplaçar-nos.
Un amic.

Anónimo dijo...

Antonio, Gràcies per la informació.
Difícil de controlar els vaivens de l'autobús en un poble amb tant desnivell, però confiarem en els que ho condueixen per a no anar d'un costat a altre del mateix. Un amic.